Uusi Kaustinen Live CD ilmestynyt 17.7.14

Maria Kalaniemi Quartet 

Soitimme Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleilla kuumana heinäkuun päivänä vuonna 2003. Vuosituhannen taitteen molemmin puolin esiinnyimme usein triokokoonpanolla: Maria Kalaniemi (harmonikka), Timo Alakotila (piano) ja Olli Varis (kitara). Kaustisen konsertissa vieraanamme oli Timo Myllykangas basson varressa.

Konsertti pidettiin Kansantaiteenkeskuksen Kaustinen-salissa. Tunnelma lavalla oli intensiivinen ja konsertista jäi hyvä mieli. Settilista antaa oivan kuvan tuon ajan ohjelmistostamme sisältäen suomalaista ja suomenruotsalaista kansanmusiikkia omina sovituksina, tangoa, helmeilevää musette-valssia sekä omia sävellyksiämme. Tunneskaala ulottuu lyyrisestä häämarssista kipakkaan polkkaan.

Kun tämä olosuhteiden mahdollistamana moniraidalle tallennettu konserttiäänite jokin aika sitten putkahti esille arkistoistamme, päätimme tuoda hetken musiikillista menneisyyttämme päivänvaloon: Kaustinen Live 2003, olkaa hyvät!

Timo Alakotila, Olli Varis, Timo Myllykangas, Maria Kalaniemi

Tilaa levy täältä.

Posted on September 4, 2014 .